Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Nomadic Mindset bundelt therapieën onder één dak

Starter van de Week: Nomadic Mindset bundelt therapieën onder één dak

Starter van de Week: Nomadic Mindset bundelt therapieën onder één dak

De coronacijfers schommelen misschien, toch is er één curve die blijft stijgen: die van mensen die hulp zoeken bij psychiaters en therapeuten. Daarom bundelen 7 therapeuten hun expertise onder één dak. Onder de naam Nomadic Mindset gaan ze vanuit hartje Antwerpen voor een volledige en multidisciplinaire aanpak van psychologische problemen. “We richten ons op 3 pijlers: mind, body en flow”, vertellen zaakvoerders Laurenz Verkruysse en Peter Degreef.

“Stress, angst en depressie lijken zich sneller te verspreiden dan het Coronavirus zelf. Ondertussen zijn er al wachtlijsten voor de wachtlijsten. En die psychische moeilijkheden hebben ook op ons lichaam een zware impact”, zegt Laurenz Verkruysse. “Met Nomadic Mindset willen we met een nieuwe, ruimere blik naar mentale hulp kijken. Of het nu gaat om een goed gesprek of een deugddoende massage.”

“Zo geloven we in een multidisciplinaire aanpak”, gaat Peter Degreef verder. “Mind, body & flow zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden. Daarom hebben we een team van 7 therapeuten samengesteld die samen met de cliënten een traject uitschrijven dat op hun lijf geschreven is.”

Nomadic Mindset brengt onder meer een relaxatietherapeute, somato-psychopedagoog, (integratief) psychotherapeut, creatief therapeut, massagetherapeut en yoga- en meditatiedocent samen. “Met onze coaching willen we mensen zelf de communicatie tussen lichaam en geest opnieuw op gang laten brengen. We willen hen eerst even van binnen stil laten worden om zo ook hun lichaam de kans te geven te herstellen”, besluit het duo.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.