Nieuws Antwerpen Starter van de Week: schoonheidssalon Nailand

Starter van de Week: schoonheidssalon Nailand

Starter van de Week: schoonheidssalon Nailand

ANTWERPEN – Het alom bekend Antwerps Eilandje is een prachtig schoonheidssalon rijker. Nailand heeft naar eigen zeggen alles waar een vrouw van droomt, inclusief een adembenemend interieur en kidscorner.

Als werkende mama’s weten Joyce Kokkinakis en Laila Maatoug als geen ander dat een momentje me-time zo nu dan van cruciaal belang is. “Vrouwen nog mooier maken en hen laten genieten van een ontspannende schoonheidsbehandeling, is wat wij voorop stellen”, verklaren ze in koor. “Bij ons worden ze verwend met een manicure, medische pedicure, wimperextensions, gelnagels, gellak of ontharing. Dat kan allemaal met of zonder afspraak.”

De smaakvolle inrichting met luxueuze look & feel straalt pure klasse uit en laat je instant wegdromen naar betere oorden. Met de zwarte marmer, gouden afwerking en zachtroze meubels is de inrichting een ware streling voor het oog.

Bij elke behandeling wordt een gratis drankje aangeboden, gaande van bubbels tot frisdrank tot een lekkere latte. De plaats waar Joyce Kokkinakis en Laila Maatoug hun klanten ontvangen, is gelegen in de Londenstraat 24 in Antwerpen.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.