Nieuws Antwerpen Starter van de week: Siegfried Van Sas zorgt voor Bathroom Design

Starter van de week: Siegfried Van Sas zorgt voor Bathroom Design

Starter van de week: Siegfried Van Sas zorgt voor Bathroom Design

Siegfried Van Sas maakt na de succesvolle uitbouw van zijn vorig badkamerrenovatiebedrijf de switch naar unieke creaties van rust met zijn nieuw bedrijf Bathroom Design.

Siegfried Van Sas: “Jarenlang heb ik voor onze klanten badkamers geplaatst die voor hen het verschil maakte. Die praktisch en kwalitatief waren. Maar ik wou meer. Unieke ontwerpen, bewust van de trends maar met meer persoonlijkheid. Binnen mijn vorig bedrijf bleek dat moeilijk. Daarom richtte ik Bathroom Design op. Een bedrijf dat zich uitsluitend richt op het creëren van unieke oases van rust in huis.”

Bij Bathroom Design verloopt het eerste contact met hun interieurarchitecte Mich die de wensen van hun klanten in kaart brengt, materialen en texturen laat beleven en het gevoel van de nieuwe badkamer uittekent. Pas dan komt Siegfried, het technische brein en organisator van de werken, in beeld.

Siegfried Van Sas: “Een unieke situatie in onze sector: eerst het gevoel, dan de praktische invulling. Ook het kijken over de badkamermuren heen naar de rest van de woning is ongezien in onze sector. Soms staan de wensen van de klant haaks op wat de woning uitstraalt. Dat moet je kunnen zeggen en naar handelen. Alleen zo kom je tot het beste resultaat.“

Daarnaast zorgt de combinatie van interieurarchitectuur en jarenlange ervaring in de business van badkamerrenovaties voor toegang tot leveranciers van exclusieve materialen. Deze verwerkt Bathroom Design op zijn beurt in de badkamercreaties. Ze zorgen voor de bijpassende raamdecoratie, kaarsen, badmat, handdoeken, schilderwerken, … . Alles wat nodig is om van een badkamer een echt unieke badkamer te maken, die even uniek is als hun gebruikers.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.