Nieuws Antwerpen Starter van de week: The Goodlife Projects brengt natuur in huis

Starter van de week: The Goodlife Projects brengt natuur in huis

Starter van de week: The Goodlife Projects brengt natuur in huis

Met al vele jaren ervaring in de bouwsector richtte Bart Van Alpen begin vorig jaar zijn eigen bedrijf op in de Dambruggestraat in Antwerpen. Met authentieke materialen zoals betonnen werkbladen, microcement keramische tegels brengt The Good Life Projects de natuur naar binnen.

“Bij The Goodlife Projects geloven we echt in de impact van een mooie en inspirerende omgeving”, aldus Van Alphen. “Een plek waar jij je goed voelt, die je inspireert en je de energie geeft om te doen waar jij goed in bent. Zo maken wij met veel plezier en passie interieur projecten voor mensen die net als ons op zoek zijn naar het toevoegen van waarde. Om dat te realiseren gebruiken we materialen met een authentiek karakter, die de zintuigen prikkelen en ons dichter bij de natuur brengen.”

Met zijn vele jaren ervaring kent Van Alphen het volledige bouwproces van A tot Z. Daarmee wil hij dan ook het verschil maken. “Ik weet goed welke stap ik ben in het rijtje en wat er daarvoor en daarna gebeurt. Daardoor kan ik goed met mijn klanten communiceren en dat wordt erg geapprecieerd. Omdat ik vroeger ook in de kunstwereld zat, kan ik mijn creativiteit ook volledig uiten in mijn werk.”

Antwerpen vertegenwoordigen

“Zelfstandig zijn was altijd een grote droom van mij. Ik vind het geweldig om zelf mijn keuzes te kunnen maken en een invloed te hebben op de klant en het eindresultaat. In de toekomst hoop ik nog door te groeien om een meer totale service te kunnen leveren. Ik wil nog meer creativiteit in mijn werk steken en meer gedurfde keuzes leren maken. Ik wil blijven groeien en hoop ook buiten BelgiĆ« mijn stempel te drukken om Antwerpen internationaal te vertegenwoordigen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.