Nieuws Antwerpen Starter van de week: The Laundry Hunter is online wasservice

Starter van de week: The Laundry Hunter is online wasservice

Starter van de week: The Laundry Hunter is online wasservice

ANTWERPEN – Een online wasservice die met behulp van een fietskoerierdienst kleine en grote wasjes bij de mensen thuis ophaalt en die ook nog eens proper en gestreken terug brengt. Door de Coronacrisis is The Laundry Hunter van zaakvoerder Sacha Goldstein (25) nog niet operationeel. Met de verkoop van pre-sale abonnementen willen ze tijdens deze crisis toch al geld ophalen. “Zo hopen we de service en het logistieke systeem volledig uit te werken en vlot te laten verlopen zodat we na de crisis meteen kunnen starten.”

Het concept van The Laundry Hunter is simpel: Je geeft een seintje via gsm of email en The Laundry Hunter komt bij jou thuis de vuile was ophalen en brengen hem proper en gestreken weer terug. Zij die liever de was zelf doen, kunnen ook enkel beroep doen op de strijkdienst.

“Af en toe ben je blij dat je kan thuiskomen en eens lekker in de zetel kan neerploffen. Maar kijk, de afwas van vier dagen staat er nog, de ramen zijn vuil en er moet dringend worden gestofzuigd. Nog maar te zwijgen over de bergen was die liggen te wachten. De huishoudelijke taakjes zijn er vaak te veel aan. Wij willen je graag helpen dat werk wat te verlichten”, zegt Sacha Goldstein.

Het wassen en strijken zelf wordt afgehandeld door het Antwerpse Droogkuis & Wasserij Voss. Antwerpse fietskoerierdienst OOvelo haalt de vuile was op en zet ze later opnieuw proper af. “Eén van de belangrijkste doelstellingen binnen onze organisatie is de impact op de natuur te beperken. Om die reden wil The Laundry Hunter ecologisch te werk gaan”, zegt Sacha over de keuze voor OOvelo.

‘Dankjewel-pakketten’ voor helden van vandaag

Door de Coronacrisis is The Laundry Hunter nog niet operationeel. Daarom heeft de start-up ‘Dankjewel-pakketten’ in het leven geroepen om de mensen uit de zorg of andere essentiële beroepen een hart onder de riem te steken. Het dankjewel-pakket kost 25 euro en bestaat uit een voucher die de begunstigde kan inruilen voor een overvolle mand vuile was. Verder bieden ze ook pre-sale abonnementen om toch al geld op te halen en de officiële start na corona vlot te laten verlopen.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.