Nieuws Antwerpen Starter van de week: The One Roses verkoopt longlife rozen

Starter van de week: The One Roses verkoopt longlife rozen

Starter van de week: The One Roses verkoopt longlife rozen

ANTWERPEN – Rozen in een doos met een houdbaarheid van 1 tot 3 jaar. Daarmee doet Hassan Laarossi de harten van zijn klanten sneller slaan. The One Roses is actief vanop de Oude Koornmarkt in Antwerpen.

Hassan Laarossi is steeds actief geweest in de trouwbranche en kwam twee jaar geleden rozen in een doos tegen. Hij vond het jammer dat zo’n mooie bloem na 1 à 2 weken al zijn pracht kwijt was. Na wat zoekwerk kwam hij erachter dat er ook longlife rozen bestaan en besloot hij om er iets mee te doen. Dat resulteert vandaag in een winkel en een webshop.

“De longlife rozen zijn natuurlijke rozen met een houdbaarheid van 1 tot 3 jaar. . Dankzij een speciaal proces behouden de rozen hun natuurlijke schoonheid en textuur voor minimum 1 jaar, en dit zonder dat de rozen water of enige andere verzorging nodig hebben. Daarnaast bieden we met The One Roses ook een assortiment van rozen in een glazen stolp aan, rozen beren alsook rozen per stuk in glaswerk.”

Relatiegeschenk

Voorlopig doet Hassan Laarossi alles zelf. Hij houdt de webshop en de fysieke winkel draaiende en neemt ook het schikken van de rozen voor zijn rekening. De populariteit van The One Roses is sinds de opstart in december 2018 al flink toegenomen.

“Het product zelf is nog vrij onbekend in België, maar ik merk dat mensen van alle leeftijden er interesse in beginnen tonen. Zowel de jeugd als oude mensen, maar ook bedrijven kiezen voor deze rozen als relatiegeschenk of als relatie in hun bedrijf.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.