Nieuws Antwerpen Starter van de week: Veronique en Dickson smijten zich op fit20

Starter van de week: Veronique en Dickson smijten zich op fit20

Starter van de week: Veronique en Dickson smijten zich op fit20

20 minuten per week om fit te worden? Volgens fitnessconcept fit20 is het mogelijk. Ex-profvoetballer Dickson Agyeman en salescoach Veronique Vullo openden recent het veertiende Belgische filiaal tussen Wijnegem Shopping Center en het rond punt van Wommelgem. “Toen we het programma zelf begonnen te volgen, stonden we versteld van de resultaten”, vertelt uitbaatster Veronique.

Een zware blessure dwong Dickson Agyeman om zijn voetbalschoenen vroeger dan verwacht aan de haak te hangen. De passie om mensen te coachen en trainen na zijn voetbalcarrière was meer dan aanwezig, zij het niet in de voetbalwereld. Diezelfde passie deelt ook Veronique Vullo, die ook vandaag nog steeds personal coaching geeft op vlak van sales en management. Vanuit hun gezamenlijke passie opende het duo samen het veertiende Belgische filiaal van het fit20-fitnessconcept.

“Bij fit20 Wijnegen-Shopping kun je perfect veilig trainen. Je wordt persoonlijk één op één of één op twee begeleid, dus er zijn hoogstens drie personen in de trainingsruimte van 80m2”, vertelt Veronique. “Je traint gewoon in je dagelijkse kleding, ideaal dus voor mensen met een drukke agenda. Daarbovenop zweet je ook niet en zijn douchen en omkleden dus niet nodig.”

De fit20-methode is gebaseerd op de principes van High Intensity Training (HIT). Je traint steeds op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. “Je krijgt een korte maar intensieve fitnessessie. Elke training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week om fit te blijven”, vertelt Dickson.

Met het concept wil fit20 alle mensen aanspreken die gezond en fit willen zijn, ongeacht leeftijd of geslacht. “Ons oudste lid is 90 jaar oud en hij rijdt nog rond met zijn moto. Onze klanten zijn vooral mensen met rugklachten, diabetici en mensen die geen zin hebben om tussen de krachtpatsers te gaan zitten. Doordat we zowel je spieren, beendergestel als immuniteit willen verbeteren, is ons programma voor iedereen geschikt”, besluiten Veronique en Dickson.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.