Nieuws Antwerpen Starter van de week: YB Car Care gaat voor blinkende wagens

Starter van de week: YB Car Care gaat voor blinkende wagens

Starter van de week: YB Car Care gaat voor blinkende wagens

HOEVENEN – Een proper en blinkend voertuig, wie wil dat nu niet? Voor Yannick Boden was het een hobby en die is nu uitgemond in een eigen bedrijf. YB Car Care uit Hoevenen positioneert zich als mobile detailing carwash.

Een wagen is een dure aankoop, maar door tijdgebrek of een mindere motivatie, stellen de meesten het kuisen ervan steeds uit. Voor Yannick Boden is het een uit de hand gelopen hobby. Hij biedt nu elke avond van 16 tot 21 uur in bijberoep zijn diensten aan. In het weekend of op feestdagen is dat van 8 uur 30 tot 20 uur.

Het wassen gebeurt bij YB Car Care in Hoevenen of bij de mensen thuis. Zowel auto’s en bestelwagens als mobilhomes en moto’s worden onder handen genomen. En dat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Verder is er ook nog het detailing-gedeelte.

“Elk voertuig wordt gewassen met een microveze washmitt en aangepaste, neutrale producten die niet schadelijk zijn voor het milieu of de wagen. Daarnaast zijn ze ook veilig voor de lak en coating. Indien er nog een coatinglaag aanwezig is, wordt die met de juiste producten gevoed voor meer glans en bescherming tegen vuil en waterafstoting.”

Ook voor bedrijven staat YB Car Care ter beschikking.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.