Nieuws Antwerpen Starter van de week: Zelda&Zorro, onthaastingsconcept voor gezinnen

Starter van de week: Zelda&Zorro, onthaastingsconcept voor gezinnen

Starter van de week: Zelda&Zorro, onthaastingsconcept voor gezinnen

BERCHEM – Horeca- en onthaastingsconcept Zelda&Zorro opent de deuren in het voormalige vredegerecht in Berchem. Als winnaar van de La Redoute Intérieurs Challenge werd het historische gebouw ingekleed met 30.000 euro aan decoratie en meubels van het gelijknamige merk.

Zelda&Zorro is een horecaconcept voor kinderen en hun ouders. Gehuisvest in het voormalige vredegerecht te Berchem kunnen bezoeker gebruik maken van een speelruimte, een leefruimte, een bar- en buffetruimte en een achtertuin van zo’n 600 m².

“Ouders zijn super heroes”, vertelt bedenkster Wendy Verhulst. “Zelda’s en Zorro’s die werken, boodschappen doen, sporten, Joe Le Taxi zijn en er alles aan doen om hun kids happy te maken. Daarom is het onze missie om plekken te creëren waar ouders even hun superheldencape aan de haak kunnen hangen. Zelda&Zorro is ont-moeten en ont-haasten.”

Zelda&Zorro Berchem wordt uitgebaat door Myra van Tuel en Seppe Slaets, zelf ouders en bezielers achter pop-upconcept BAR4 in Mortsel, waar het duo zes jaar lang de drijvende kracht was.

“De wedstrijd winnen en het partnership dat daaruit voortvloeide met La Redoute was voor ons echt wel een geschenk uit de hemel”, vertelt Myra. “We zitten in een statig en historisch gebouw met verschillende grote ruimtes. Die wilden we allemaal een eigen specifiek huiskamersfeertje meegeven. Het mocht een beetje eclectisch en gewaagd zijn, maar wel allemaal erg stijlvol en kwalitatief hoogstaand. En ook al gaven we elke kamer een eigen karakter mee, toch zit er een duidelijke lijn in en vormt het één mooi geheel. De collab met La Redoute is zo niet enkel een geweldige match. Het laat ons toe met Zelda&Zorro echt wel next level te gaan: de uitvoering overtreft op alle vlakken de oorspronkelijke plannen zoals die er in onze mood boards uitzagen.”

Zelda&Zorro Berchem ontvangt gezinnen in coronaproof ‘Bubble Rooms’. Terwijl de kinderen een workshop volgen, kunnen de ouders genieten van een buffet of bijpraten in de mooie tuin.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.