Nieuws Antwerpen Startups @ Jazz Middelheim

Startups @ Jazz Middelheim

Startups @ Jazz Middelheim

Jazz Middelheim_VIP zoneNaar goede traditie vindt Jazz Middelheim, gevestigde waarde in de festivalwereld, van 12 tot 15 augustus plaats. Voor veel bedrijven is Jazz Middelheim de vaste afspraak om in een ongedwongen sfeer contacten te leggen of eigen genodigden een schitterende avond te bezorgen via de VIP-arrangementen die de organisator aanbiedt.

“Nieuw dit jaar op Jazz Middelheim is het hospitality arrangement speciaal voor jonge ondernemers gekoppeld aan een netwerkmoment in de sfeer van het festival. Met de Conversation Starter app kunnen ze connecteren met personen die ze wensen te ontmoeten om hun onderneming vooruit te helpen”, zegt Tim De Smet, Business Development Manager.

De VIP-zone, die doorlopend toegankelijk is, wordt ondergebracht in het koetshuis en de tuin van Kasteel den Brandt. Hier ontmoeten jonge ondernemers meer ervaren ondernemers, zogenaamde ‘Captains of Industry’, uit alle sectoren. Of ze verbroederen met andere collega-ondernemers bij een glas met zicht op het festival.
Rustige zithoekjes zullen worden afgewisseld met hoge tafels. In elke ruimte komen videoschermen met geluidsversterking waarop de concerten worden geprojecteerd.
Topchef Viki Geunes van sterrenrestaurant ’t Zilte zorgt voor een diversiteit aan culinaire gerechten. Voor de starters is budgetvriendelijke, aangepaste catering voorzien verzorgd door Antwerps topcateraar J&M.

Uiteraard verlenen de hospitality arrangementen toegang tot het festivalterrein, de VIP-parking en de shuttlediensten. Naargelang het prijskaartje wordt het alsmaar meer ‘all-in’.

Jazz Middelheim werkt ook hospitality arrangementen op maat uit. Een bedrijf kan een lezing of presentatie geven in Kasteel Den Brandt. Vanaf 80 personen kunnen bedrijven een vleugel reserveren in het kasteel om hun genodigden gepersonaliseerd te verwelkomen.

Meer info? VIP@jazz.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.