Nieuws Antwerpen Steeds meer volk op Open Coffee Antwerpen

Steeds meer volk op Open Coffee Antwerpen

Steeds meer volk op Open Coffee Antwerpen

koffieDe Open Coffee Antwerpen is sinds enkele tijd terug verhuisd van een locatie op de de Keyserlei in Antwerpen naar de Groenenborgerlaan in Wilrijk, in de gebouwen van Acerta. Dat heeft voor een flinke boost gezorgd in het aantal bezoekers.  Bij de laatste edities meldden zich telkens meer dan 100 man aan. De volgende afspraak is op dinsdag 15 maart e.k.

Open Coffee is uitgegroeid tot een heus succesnummer. Het concept van het Freelancenetwork van Michel Piedfort is in samenwerking met Acerta een vaste afspraak tussen freelancers, ondernemers en zelfstandigen. Bij de morgenkoffie met koffiekoeken kunnen alle deelnemers met elkaar kennis maken en allicht interessante contacten leggen. Freelancewerk is nu eenmaal een gegeven geworden dat sterk ingebouwd geraakt in onze arbeidsorganisatie.

Het feit dat Acerta over een groot lokaal beschikt met dito parking heeft grote mogelijkheden geboden. Tijdens de laatste Open Coffee waren aan de Groenenborgerlaan 16 in Wilrijk zelfs 120 geïnteresseerde deelnemers aangemeld. Acerta kan nu immers ook eigen klanten uitnodigen waardoor er meteen ook een leuke mix ontstaat tussen bedrijven met en zonder personeel.

De Open Coffee gaat door elke derde  dinsdag van de maand. De volgende edities zijn dus op op 15 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni.

Aan het concept verandert er niets. De Open Coffee start om 8u15 en eindigt om 10u15. De aanwezigen krijgen de deelnemerslijst achteraf toegestuurd via mail en kunnen op voorhand nagaan wie er komt. Vooraf inschrijven is gewenst.

De organisatie is in handen van Michel Piedfort van Freelancenetwork en van Koen Peeters van Acerta.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.