Nieuws Antwerpen Steel Dreams gaat samenwerking aan met Wannes Kuyps

Steel Dreams gaat samenwerking aan met Wannes Kuyps

Steel Dreams gaat samenwerking aan met Wannes Kuyps

Steel Dreams en Wannes Kuyps, beiden uit het Essen, slaan de handen in elkaar voor een nieuwe samenwerking. Die moet de deurenleverancier helpen groeien tot een meer duurzaam en autonoom bedrijf.

Steel Dreams in Essen maakt unieke, duurzame stalen deuren en ramen. Oprichters Nick Van Linden en Anky Van Wesenbeeck zijn na vijf jaar klaar om met hun bedrijf een volgende stap te ondernemen: ze willen meer focussen op vakmanschap en innovatie enerzijds en groei anderzijds.

Voor dat laatste aspect nemen ze nu een partner onder de arm: iemand die hun zaak strategisch helpt uitbouwen tot een duurzaam en autonoom bedrijf, hun visie begrijpt en het groeiverhaal mee kan realiseren. Die iemand wordt Wannes Kuyps.

De kracht van complementariteit

Wannes doet ook de nodige persoonlijke investeringen. De bedoeling is dat oprichters Nick en Anky zich volledig kunnen focussen op hun ambacht, passie en innovatie.

“Ik vind het altijd inspirerend wanneer gepassioneerde ondernemers mij in hun bedrijf opnemen. Wanneer ze iemand extern toegang geven tot hun geesteskind. Zulke stappen durven nemen, siert hen als ondernemers”, vertelt Wannes.

Samen met Wannes werkten Nick en Anky een strategisch groeiplan uit voor de komende drie jaar. Dat plan zullen ze ook samen uitrollen. Zo wordt er onder andere geïnvesteerd in nieuwe toonzalen en burelen en zijn ze op zoek naar twee extra, enthousiaste medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.