Nieuws Antwerpen Stéphane Verbeeck nieuwe voorzitter Voka Antwerpen

Stéphane Verbeeck nieuwe voorzitter Voka Antwerpen

Stéphane Verbeeck nieuwe voorzitter Voka Antwerpen

stéphane verbeeckBernard Van Milders geeft vandaag het voorzitterschap van de Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland door aan zijn opvolger Stéphane Verbeeck. Van Milders van de Flying Group heeft de kamer vijf jaar geleid en oa. de aanzet gegeven tot het Routeplan 2020.

Bernard Van Milders zal vooral herinnerd worden voor zijn vliegende wervelende aanpak. Hij gaf de vereniging een nieuwe dynamiek mee die vertaald werd in sterke beleidslijnen en langetermijnperspectieven. Het Routeplan 2020 moet de regio een ruim kader geven waarbinnen nieuwe initiatieven ontwikkeld kunnen worden.

Stéphane Verbeeck (44) , de gedelegeerd bestuurder van de vastgoedontwikkelaar Gands krijgt de volgende vijf jaar het beleid in handen. Gands tekent oa. voor de prestigieuze London Tower nabij het Eilandje in Antwerpen. Het bedrijf ontwikkelt ook elk jaar zo’n 150 appartementen in Vlaanderen.

Stéphane Verbeeck is tevens de zoon van de bekende ontwikkelaar-aannemer-vastgoedlobbyist Eric Verbeeck van Kairos/Interbuild.

Voor hij Gands opzette werkte Stéphane Verbeeck in de schoonmaaksector. Hij bouwde Antwerp Cleaning Services (ACS) uit tot een toonaangevend bedrijf in de sector. Op een bepaald moment had de onderneming meer dan 2800 mensen in dienst. ACS werd in 2010 verkocht aan concurrerend schoonmaakbedrijf GOM.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.