Nieuws Antwerpen Steylaerts gaat ploeg rond Bart Wellens sponsoren

Steylaerts gaat ploeg rond Bart Wellens sponsoren

Steylaerts gaat ploeg rond Bart Wellens sponsoren

wellensEx-veldrijder Bart Wellens maakt zijn comeback in het veldrijden. Hij wordt  ploegleider bij het  nieuwe veldritteam “Steylaerts Tegels en Badkamerrenovatie” uit Berlaar. Badkamer- en tegelspecialist Steylaerts is met azuleo en Troubleyn sterk aanwezig in de Antwerpse regio.

De grootste namen in het team van Bart Wellens worden Gianni Vermeersch en Maud Kaptheijns. Gianni Vermeersch, met een selectie voor het WK 2015 en een 8ste plaats op het BK in 2015 wil dit jaar zijn grote doorbraak realiseren en terug aanknopen met de top. Maud veroverde recent nog de 3de plaats op het WK bij de vrouwen onder de 23 en ook zij staat voor het jaar van de doorbraak.

Steylaerts Cycloteam wil dit seizoen de absolute challenger worden in het mannen- en in het vrouwenveldrijden. Op dit ogenblik wordt nog onderhandeld met nieuwe namen om de ploeg te versterken.

De fans zullen vooral opnieuw kunnen smullen van een herboren tweestrijd tussen Bart Wellens en zijn eeuwige rivaal Sven Nys, die dit jaar als ploegleider zal aantreden voor Telenet-Fidea.

Steylaerts is trots om deel uit te maken van de comeback van Bart Wellens in het veldrijden en hoopt op deze manier de naamsbekendheid in Vlaanderen nog te versterken. De distributeur van tegels is tevens specialist in badkamerrenovaties en stelt meer dan 80 mensen tewerk.

De sterke groei van dit familiebedrijf zal deze zomer nog extra kracht worden bij gezet met de opening van een nieuwe toonzaal te Temse, waar  Troubleyn Tegels momenteel omgebouwd wordt  tot een Steylaerts showroom.  Troubleyn Tegels werd verleden jaar overgenomen.  Steylaerts budgetteert dit jaar een omzet van ruim 30 miljoen euro.

De groep Steylaerts ontstond in 1961 toen stichter Jos Steylaerts eerst als marmerbewerker en later als vloerder zijn eigen zaak opstartte. Eind jaren tachtig begon met de intrede van zonen Peter en Patrick een periode van steile groei vanuit Berlaar. In 2010 werd azuleo in Wijnegem overgenomen. In datzelfde jaar werd ook gestart met de productie van een eigen douchegoot voor inloopdouches: CarroDrain. Dit werd een echt succesverhaal. CarroDrain groeide in geen tijd uit tot Belgisch marktleider.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.