Nieuws Antwerpen Stijlbeton hoopt alles tijdig klaar te krijgen

Stijlbeton hoopt alles tijdig klaar te krijgen

Stijlbeton hoopt alles tijdig klaar te krijgen

stijlbetonStijlbeton werft bijkomend personeel aan. Het bedrijf uit Lier heeft een stevig gevuld orderboek “en hoopt alles op tijd te kunnen afwerken.” Zaakvoerder Yves Maes en zijn collega Bart Uytterhoeven willen in de komende weken alvast nog een tandje bijsteken.

Architectonisch beton is vandaag sterk in. Het gaat dan om gevelelementen, luifels, kolommen, kroonlijsten enz. voor woningen, appartementen en villa’s. Een en ander vergt een heel speciale technologie. Je kunt die elementen overigens bestellen in alle kleuren en vormen. Stijlbeton maakt ze op maat in de fabriek van Lier.

“We hebben de onderneming in 1997 overgenomen uit een faillissement en ze in de loop van de jaren op een doelgerichte koers gezet”, zegt Yves Maes. “Wij zitten daardoor effectief in een nichemarkt waarin we alle uitdagingen aangaan. Verleden jaar hebben we liefst 260 verschillende werven afgewerkt. Kleine en grote. Met veel maatwerk.”

Vandaag worden vooral ook veel balkons voor appartementen gemaakt. Voor het project Regatta op de Antwerpse Linkeroever bv. “Ons orderboek zit goed vol. Wij kijken nu al ver vooruit. We hopen alvast dat wij al onze opdrachten op tijd kunnen afwerken. Vandaar ook de bijkomende aanwervingen. Een schrijnwerker/bekister en een betonafwerker bv.”

Stijlbeton draait vandaag voluit met zo’n 35 mensen. De onderneming tekende verleden jaar voor een omzet van 7 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.