Nieuws Antwerpen Stijn Coenen gaat hogeschool Thomas More leiden

Stijn Coenen gaat hogeschool Thomas More leiden

Stijn Coenen gaat hogeschool Thomas More leiden

ANTWERPEN/LIER – Stijn Coenen is de nieuwe algemeen directeur van hogeschool Thomas More. De 42-jarige Stijn Coenen volgt Machteld Verbruggen op, die in december vorig jaar haar functie neerlegde. “Met Coenen kiest het bestuur voor iemand die de hogeschool goed kent en staat voor vernieuwend leiderschap en innovatie”, klinkt het.

Lierenaar Stijn Coenen is pedagoog van opleiding. Na zijn studies leidde hij lange tijd de dienst internationalisering in de Katholieke Hogeschool Mechelen, de voorloper van Thomas More. Na een intermezzo bij de stad Lier keerde hij in 2013 terug naar Thomas More, eerst als opleidingshoofd Bedrijfsmanagement, daarna als drijvende kracht van projecten rond innovatie, creativiteit en ondernemerschap in de Kempen.

Ludo Lauwers, voorzitter van Thomas More: “Met Stijn Coenen kiest het bestuur resoluut voor iemand die de hogeschool goed kent en die vernieuwend leiderschap toont. Stijn stimuleert en verpersoonlijkt innovatie en ondernemerschap, twee zaken die in het hoger onderwijs de komende jaren het verschil zullen maken.”

Stijn Coenen: “Zowel binnen, als buiten onze hogeschool zie ik enorme kansen. Ik wil graag de juiste impulsen geven om die te benutten. Met de kracht van de Thomas More-community en ons groeiende netwerk wil ik ons team van topdocenten en onze studenten alle kansen geven om zich te ontwikkelen.”

De voorbije maanden loodste Els Van Weert als waarnemend algemeen directeur de hogeschool, met vestigingen verspreid over de provincie Antwerpen, door de moeilijke coronatijden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.