Nieuws Antwerpen Stoop Projects wil nieuwbouw zetten

Stoop Projects wil nieuwbouw zetten

Stoop Projects wil nieuwbouw zetten

tommetochtommetochStoop Projects gaat een nieuwbouw neerzetten. Het bedrijf uit Beveren-Waas wil zijn klanten nog beter bedienen en wil daartoe over ruimere burelen en magazijnen beschikken. “Ons orderboek voor de komende maanden is overigens goed gevuld”, zegt Kris Verhofstede.

Het gaat hard bij Stoop Projects. Kris Verhofstede en zijn echtgenote Marijke Stoop zetten hun firma 12 jaar geleden op en werken vandaag al met 13 personeelsleden. Stoop Projects is gespecialiseerd in omgevingswerken rond huizen en bedrijven. De firma staat in voor grond- en zeefwerken, verhardingen, afsluitingen en poorten, de aanleg van opritten en terrassen, tuinaanleg en groenonderhoud. “Wij werken het liefst op totaalpakketten zodat de klant uiteindelijk maar één aanspreekpunt heeft”, zegt Kris Verhofstede. De opmetingen gebeuren overigens door de zaakvoerder zelf die op die manier een persoonlijk contact met de klanten wil opzetten.

Stoop Projects heeft zijn machinepark in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid. Het gaat dan om tractoren, zeefmachines en vrachtwagens.

Om de verdere uitbouw van de firma te versterken is er dringend nood aan verruimde magazijnen en moderne burelen. “We hopen onze nieuwbouw in maart e.k. te kunnen beginnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.