Nieuws Antwerpen Stork zoekt bijkomend personeel

Stork zoekt bijkomend personeel

Stork zoekt bijkomend personeel

Stork_top_image_IStork Technical Services Belgium werft verscheidene bijkomende personeelsleden aan. Zo een ploegleider, een elektricien E&I, een werfleider, een meet- en regeltechnicus, een project engineer enz. “Wij zijn klaar voor een nieuwe expansiefase”, zeggen Karel Swinnen en Johan De Winter. Stork heeft vestigingen in Antwerpen, Gent, Tessenderlo en Hoei.

Stork heeft als internationaal concern een fundamentele herstructurering achter de rug. Het Nederlandse bedrijf uit Utrecht was al die jaren vooral actief geweest op het vlak van mechanica maar wil in de komende tijd sterk doorgroeien in de richting van de energiesector bv. “Stork is een technische dienstverlener die ondernemingen in oa. de olie & gas, de chemie en de energiesector helpt bij het onderhouden en optimaliseren van de productieprocessen en de installaties. Daabij tonen we onze expertise in vakgebieden zoals automatisering, instrumentatie, elektriciteit, meet- en regeltechniek, mechanical services, piping enz.”

Het bedrijf heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de uitbreiding en de modernisering van zijn machinepark. “Wij hebben ons in volle crisis voorbereid op het conjunctuurherstel dat er hopelijk kan komen. We gingen er vanuit dat je als bedrijf enkel kunt overleven door te groeien. Stagnatie is voor ons geen punt want wie stil staat verliest de faccto terrein.” Met een omzet van 1,4 miljard euro (+ 5,6%) lijkt die herstructurering onderhand best geslaagd. België heeft daar verleden jaar 70 miljoen toe bijgedragen.

“Wij stellen vandaag in onze vier vestigingen zo’n 600 mensen tewerk,” zegt Karel Swinnen nog. “80% van onze mensen zijn evenwel aan de slag in het Antwerpse. Wij kunnen in dit opzicht effectief best nog wat bijkomende specialisten gebruiken. Vandaar een aanweringscampagne waarop goed gereageerd wordt.”

Stork is vandaag in handen van verscheidene private equity groepen. Het aandeel werd enkele tijd geleden van de beurs gehaald.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.