Nieuws Antwerpen Stormloop op Albert Heijn in Kontich

Stormloop op Albert Heijn in Kontich

Stormloop op Albert Heijn in Kontich

albert heijnJe kon er vanop aan: het werd weer een heuse stormloop. De Nederlandse keten Albert Heijn opende gistern zijn nieuwe vestiging in Kontich. Het werd meteen ook de grootste winkel die de Nederlanders tot nog toe in België geopend hebben.

Het werd eens te meer een heus feest. Albert Heijn had langs de Mechelsesteenweg in Kontich een uitstekende locatie gevonden om er zijn 13de vestiging in de provincie Antwerpen te openen. In de voormalige gebouwen van de inmiddels verdwenen Salongigant kan Albert Heijn over liefst 2400 vierkante meter winkeloppervlakte beschikken. Dit is nog 200 vierkante meter meer dan de vorige grootste winkel, die van Lier.

Albert Heijn is door baanwinkelspecialist BIMMO uit Schoten naar de bewuste vestigingsplaats gehaald. Eerder waren er plannen om de nieuwe supermarkt op de plaats van de Thier Brau langs de Mechelsesteenweg in Kontich te posteren. Daar kwam evenwel veel protest tegen. Niet in het minst van de andere supermarkten in de onmiddellijke omgeving. De verhuis naar het andere winkelpark lijkt ondertussen een mooie zaak. Albert Heijn kan er immers ook over een enorm grote parking beschikken.

Vlakbij de nieuwe winkel is ook een afhaalpunt voor Bol.com geïnstalleerd.

De officiële opening ging door in aanwezigheid van de burgemeester van Kontich, Erik Jacobs, Luc de Baets, de general manager van Albert Heijn België en supermarktmanager Bart Vercauteren.

In de nieuwe winkel van Kontich hebben 70 mensen een job gevonden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.