Nieuws Antwerpen Stormloop voor Waterfront restaurant

Stormloop voor Waterfront restaurant

Stormloop voor Waterfront restaurant

ANTWERPEN/SCHELLE – Wie een tafeltje wil versieren bij Waterfront Bar & Resto zal snel moeten zijn, want net zoals vorig jaar is ook nu de interesse bijzonder groot. Daar zit ongetwijfeld de aantrekkingskracht van sterrenchef Piet Huysentruyt en zoon Cyriel voor iets tussen. Hun menu werd vandaag bekend gemaakt.

De buurt rond de Antwerpse Londenbrug en het Havenhuis is binnenkort opnieuw het decor voor het stads- en havenfestival Part of Antwerp. Sterrenchef Piet Huysentruyt, zijn zoon Cyriel en team verruilen daarvoor de keuken van hun Franse restaurant Likoké even voor Antwerpen.

Voor Waterfront, een drijvend restaurant in het midden van het Kattendijkdok, werken Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop van 14 augustus tot 15 september samen met J&M catering uit Schelle. Restaurant Likoké in Les Vans blijft doorlopend geopend.

Avontuurlijke culinaire reis

Op het menu dat vandaag bekend werd gemaakt, prijken enkele klassiekers uit de Zuid-Franse sterrenkeuken, zoals Bobotie (tomaat, paling, curry), Eend in het groen (eend, groene kruiden, chorizo), Ketan Unti (rijst, kokos, pandan) en tot slot de wafel met stierenboter.

Wie wil genieten van het 4-gangen Waterfrontlunchmenu by Likoké of het 6-gangendiner moet snel zijn, want er zijn nog slechts enkele tafeltjes beschikbaar. De watertaxiformule is reeds volledig volzet. Op het terras worden cocktails en fingerfood geserveerd, en daar hoef je niet voor te reserveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.