Nieuws Antwerpen Studenten uit Rupelstreek steunen lokale handelaars

Studenten uit Rupelstreek steunen lokale handelaars

Studenten uit Rupelstreek steunen lokale handelaars

NIEL/BOOM/RUMST – Sebastiaan Van der Velde (22) uit Boom, Laurens Van der Velde (25) uit Niel en Lukas Geluykens (23) uit Reet zijn studenten of net afgestudeerden. Met hun initiatief Bazar Local trachten ze de lokale handelaar te steunen. Het platform biedt speciaalzaken de kans om kosteloos hun producten te blijven aanbieden, tijdens deze woelige periode. 

Met Bazar Local willen deze jongeren enerzijds de speciaalzaken voorzien van een afzetmarkt, ondanks de lockdown-maatregelen, en anderzijds de klant in contact brengen met zijn favoriete kwaliteitsproducten.

“Reeds verscheidene handelaars, waarvan de meeste uit het Antwerpse, hebben besloten om de klantenbestanden te bundelen en het platform te betreden. Voor velen is een webshop bouwen niet vanzelfsprekend. Bij deze geven wij handelaars de kans om toch hun ambachtelijke producten en vakmanschap bij de klant te brengen”, vertellen Sebastiaan, Laurens en Lukas.

Concreet kan de consument zijn lokale winkel steunen door één van de boxen op www.bazarlocal.be te kopen.

Over het doel van hun platform Bazar Local op langere termijn zijn ze nog niet zeker. “We zagen de opportuniteit om de zaken in kwestie een dienst te bewijzen en tegelijk snel een krachtig platform op poten te zetten. Voor ons als economische studenten is dit een zeer mooie en leerrijke ervaring”, besluit het trio.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.