Nieuws Antwerpen Studio 100 populairste Antwerps bedrijf

Studio 100 populairste Antwerps bedrijf

Studio 100 populairste Antwerps bedrijf

verhulstHet farmabedrijf GSK is opnieuw het populairste bedrijf van België. GSK krijgt in dit opzicht voor de derde keer de zogenaamde Randstad award. Met drie bedrijven binnen de top-vijf scoort de farmasector overigens uitstekend. Pfizer (Bornem) staat immers op de tweede plaats, Janssen Pharmaceutica (Beerse) op de vierde. Studio 100 uit Schelle voert de regionale top in de provincie Antwerpen aan.

Het uitzendbedrijf Randstad werkt elk jaar een studie uit waarin de meest aantrekkelijke werkgevers opgelijst worden. GSK of: GlaxoSmithKline uit Rixensart steekt ook ditmaal weer met kop en schouders uit boven de concurrentie. GSK haalt het vooral omdat de werknemers de werkzekerheid bij het bedrijf appreciëren. Pfizer komt op plaats twee, De Nul (Aalst) op drie, Janssen Pharmaceutica op vier en Coca Cola op vijf.

Randstad organiseerde overigens voor de tweede keer ook een regionale top. Eerder gebeurde dat voor Oost-Vlaanderen, nu voor Antwerpen. In de regionale top komt Studio 100 bovenaan. Het entertainmentbedrijf uit Schelle van Hans Bourlon en Gert Verhulst haalt een score van 54% bij de respondenten “die het bedrijf kennen en ervoor zouden willen werken.” Randstad ondervroeg in dit opzicht 1875 deelnemers die konden kiezen uit een lijst van 45 bedrijven.
Het havenbedrijf PSA Antwerp komt op plaats twee, Euroports op drie, MSC Belgium op vier en Cool Blue (Wilrijk) op vijf.

Kuwait Petroleum kreeg eveneens positieve kwoteringen op basis van de goede lonen die er betaald worden. Indaver werd aangemerkt omwille van de inzet ten aanzien van het milieu en VAB voor de werkzekerheid.

Hans Bourlon van Studio 100 ging de prijs voor zijn bedrijf ophalen bij Randstad. “Een onderscheiding krijgen is altijd prettig”, zei hij. “En de leukste prijzen zijn natuurlijk die welke het publiek uitreikt. Ik denk toch dat het bij ons aangenaam werken is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.