Nieuws Antwerpen Studio 100 Story Studio opent deuren op Antwerpse Meir

Studio 100 Story Studio opent deuren op Antwerpse Meir

Studio 100 Story Studio opent deuren op Antwerpse Meir

Studio 100 uit Schelle lanceert de allereerste immersive story in België. In Bestemming ATLANTIS stapt het publiek letterlijk binnen in het verhaal dat zich zal afspelen doorheen verschillende kamers. Het project zal vanaf 29 mei doorgaan in een nieuwe, tijdelijke locatie: Studio 100 Story Studio op de Meir in Antwerpen.

Bestemming ATLANTIS betekent de start van een nieuw soort entertainment voor Studio 100, dat dit jaar zijn 25ste verjaardag viert: de immersive story. Partners CityCubes en Studio 100 zijn momenteel volop bezig met de technische en creatieve ontwikkeling van deze eerste grote immersive voorstelling.

“Studio 100 Story Studio vormt een mooie aanvulling op onze huidige activiteiten en betekent ook meteen een nieuwe stap voor Studio 100″, vertelt Anja Van Mensel, ceo van Studio 100 Benelux. “Het is een nieuwe vorm van entertainment waar wij volledig in geloven. Samen met onze partner CityCubes ben ik ervan overtuigd dat we opnieuw een vlag gaan planten in het aanbieden van kwaliteitsvolle ontspanning voor families.”

Humor en avontuur

Doorheen verschillende grote ruimtes beleven de bezoekers het indrukwekkende verhaal van de verzonken stad op een zeer humoristische manier. De audiocast van Bestemming ATLANTIS kan alvast rekenen op een mooie stemmencast met onder andere Sven De Ridder en Peter Van de Velde.

Studio 100 richt op een breed publiek: iedereen die zin en nood heeft aan een ontspannende uitstap in deze vreemde tijden is welkom. Door de bezoekers te verdelen in kleine groepjes en alle andere bijkomende maatregelen is de voorstelling dan ook volledig coronaproof.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Beveren, Boom
Beveren

Staci Groep neemt SEPIA over

Het Boomse Staci groep, de Europese leider in detailpicking, neemt SEPIA uit Beveren over. Hiermee versterkt het zijn aanwezigheid op… Lees meer

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.