Nieuws Antwerpen Studio Helsinki neemt twee nieuwe geluidsstudio’s in gebruik

Studio Helsinki neemt twee nieuwe geluidsstudio’s in gebruik

Studio Helsinki neemt twee nieuwe geluidsstudio’s in gebruik

ANTWERPEN – Studio Helsinki, een radio- en soundagency, opende pas twee hoogstaande geluidsstudio’s op een nieuwe locatie op het Zuid in Antwerpen. Klanten kunnen er terecht voor radiospots, postproductie en sonic branding.

Verschillende maanden werk heeft het gekost, maar nu is het zover: Studio Helsinki beschikt voortaan over twee gloednieuwe geluidsstudio’s, gebouwd door het internationaal bekende Northward Acoustics. In de grootste opnameruimte is er plaats voor vijftien mensen. De kleinere studio is dan weer geoptimaliseerd voor muziekproductie.

Geluid als trigger

Creative partner Tom Brillouet is trots op deze realisatie en gelooft rotsvast in de koers die hij met zijn bedrijf vaart. “Ons nieuw verhaal kreeg niet toevallig de ondertitel ‘Love at first sound’ mee. Emoties en herinneringen worden immers aangewakkerd door klank en muziek. Wij helpen onze klanten en merken om deze emotionele trigger optimaal op te roepen via radio, podcasts en sonic branding. Zo geven we hen de beste tools om een relatie op te bouwen met de consument.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.