Nieuws Antwerpen Sugar Rush brengt Amerikaans tot Japans snoepgoed naar de Gallifortlei

Sugar Rush brengt Amerikaans tot Japans snoepgoed naar de Gallifortlei

Foto Joris Herregods

Sugar Rush brengt Amerikaans tot Japans snoepgoed naar de Gallifortlei

DEURNE – Op de Gallifortlei in Deurne opende vorige week Sugar Rush de deuren. De kleur- en suikerrijke winkel verkoopt snoepgoed in alle maten, vormen en smaken van uit Amerika tot Japan. Een TikTok assortiment, zo omschrijft zaakvoerder Dean Keebel het. “Alles wat jongeren daar zien passeren, kunnen ze bij ons proeven”, aldus Keeble.

‘Pickle in a pouch’, augurken in een zakje met verschillende smaken, het Japanse drankje Ramune, de Mexicaanse Takis chips,… Noem het op en Sugar Rush, op de Gallifortlei 35 in Deurne, heeft het in de rekken staan.

“Snoepgoed dat je doorgaans niet vindt in ons land, vind je wel bij ons”, vertelt zaakvoerder Deurnenaar Dean Keeble. “Maar het gewone schepsnoep is een blijver. Hier hebben we zo’n 100 verschillende soorten, zowel halal als vegetarisch. (zonder bijvoorbeeld gelatine, een dierlijk product, red.)”

 

Foto Joris Herregods

De populariteit van het ‘exotische’ snoepgoed is mede te danken aan TikTok. “Alles wat jongeren daar zien passeren, kunnen ze bij ons proeven”, zegt Keebel. “En daar passen wij ons assortiment op aan. We krijgen ook heel wat ‘Monster’-verzamelaars over de vloer. We hebben meer dan 65 soorten van dat drankje in huis.”

Sugar Rush maakt deel uit van de groep Sugar and Sweets met winkels in Brasschaat, Antwerpen, Lier, Gent en Hasselt. “Het is twee jaar geleden begonnen met mijn neef die in zijn garage voorverpakte snoepzakjes maakte en via zijn webshop verkocht”, vertelt Keeble. “Dan is het plots snel gegaan, met fysieke winkels. Omdat ik zelf in Deurne woon, wilde ik ook hier graag een winkel openen. In de Gallifortlei stond een pand vrij. Bovendien doet de winkelvereniging hier er alles aan om de winkelstraat nieuw leven in te blazen. Ik ben dus erg optimistisch voor de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.