Nieuws Antwerpen Suivo wil jonge ondernemers in bouwsector ondersteunen

Suivo wil jonge ondernemers in bouwsector ondersteunen

Suivo wil jonge ondernemers in bouwsector ondersteunen

bouwerenHet telematicabedrijf Suivo gaat samenwerken met de jonge Antwerpse bouwondernemers. Het bedrijf uit Edegem wordt daartoe sponsor van JOBA, de vereniging van jonge ondernemers in de bouwsector. Suivo is het erom te doen de nieuwe generatie ondernemers te helpen bij hun overgang van starter naar toekomstgericht bouwbedrijf.

Suivo is als track en trace systeem uitgewerkt door de Geo Group. De Geo Group is gespecialiseerd in de verwerking van geografische gegevens. Het gaat dan om de bewegingen van voertuigen en mobiele mensen. Geo Group maakt zelf deel uit van de Cronos Group in Kontich. Het bedrijf tekent met zijn 80 personeelsleden voor een omzet van zowat 14 miljoen euro. Suivo wordt aangestuurd door Dirk Lambrechts.

Suivo richt zich naar de bouwsector met systemen voor het lokaliseren van voertuigen en medewerkers en biedt oplossingen voor tijdsregistratie, mobiliteitsvergoeding en Checkinatwork. Om te voldoen aan de verplichte aanwezigheidsregistratie heeft Suivo verschillende oplossingen uitgewerkt: aanmelden kan met een RFID kaart/badge (zoals de Construbadge), maar ook met je e-id en QR-codes. Suivo biedt tevens een werfpaal aan die op de werf gemonteerd wordt. Klanten kiezen gewoon de oplossing die het best beantwoordt aan hun wensen.

Elke Kramer, marketing manager Suivo: “We hebben bewust gekozen voor een overeenkomst met JOBA. Zij richten zich op jonge aannemers binnen de Confederatie Bouw Antwerpen. We willen de nieuwe generatie ondernemers ondersteunen in hun transformatieproces van familiale KMO naar een toekomstgerichte bouwonderneming. Veel van onze klanten zijn terecht trots op hun lange en sterke familietraditie. De jonge ondernemers willen de traditie voortzetten maar met een moderne toets. Onze producten zijn op technologisch vlak vooruitstrevend en bieden mooie opportuniteiten voor onze klanten om kosten te controleren en het bedrijf te moderniseren.”

Annemie Vander Kuylen, PR- en communicatieverantwoordelijke Confederatie Bouw Antwerpen: ”Dankzij partnerovereenkomsten met bedrijven zoals Suivo, kunnen wij beantwoorden aan de vraag van onze leden om netwerkevenementen te organiseren. Deze zijn specifiek toegespitst op jonge ondernemers in de bouw, waarbij de nadruk ligt op informatie en netwerking zonder daarbij het aangename uit het oog te verliezen.”

Naast technologische partners zoals Viloc (geautomatiseerd materieelbeheer voor de bouw) en Protime (personeelsplanning, loonverwerking en koppeling sociaal secretariaat) heeft Suivo ook partnerships met Athlon en D’Ieteren.

JOBA of Jong Ondernemend in de Bouw Provincie Antwerpen is de vereniging van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen, die werd opgericht voor jonge aannemers en jonge kaderleden van bouwbedrijven in de regio. De leden van JOBA zijn lid van de Confederatie Bouw én jonger dan 45 jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.