Nieuws Antwerpen Sumac opent in Kammenstraat tweede Antwerpse vestiging

Sumac opent in Kammenstraat tweede Antwerpse vestiging

Sumac opent in Kammenstraat tweede Antwerpse vestiging

Libanees restaurant Sumac opent een tweede vestiging in de Antwerpse Kammenstraat, met focus op take-out en thuislevering tot op het Eilandje. Eigenaars Raphael Helsmoortel en Serge Frank, die verder ook Sum Sum, La Taqueria, Fugu, Tio en Tito in handen hebben, openen zo al hun zevende restaurantvestiging in Antwerpen.

De eerste vestiging van Sumac aan de Marnixplaats kent een groot succes sinds haar opening twee jaar geleden. De coronacrisis duwde het restaurant, zoals zovelen, in de richting van thuislevering. Dankzij het succes openen ze nu, na een nieuwe vestiging in Brussel, ook een tweede Antwerpse vestiging in de Kammenstraat.

Liefhebbers van de Libanese keuken zullen er terplekke kunnen tafelen, maar de focus van het nieuwe filiaal zal vooral op take-out en thuislevering liggen. Het menu wordt voor de tweede vestiging uitgebreid met laffa’s een soort wrap van zuurdesem die vers op houtskool wordt gebakken in de josper-oven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.