Nieuws Antwerpen Sumac start met take-out in Kammenstraat

Sumac start met take-out in Kammenstraat

Sumac start met take-out in Kammenstraat

Libanees restaurant Sumac opent binnenkort een tweede vestiging in de Antwerpse Kammenstraat, met focus op take-out en delivery. Daarmee willen ze zich richten tot hongerige shoppers en studenten en tegelijk hun bereik via takeaway vergroten.

De eerste vestiging van Sumac, aan de Marnixplaats, kende een groot succes sinds de opening twee jaar geleden. Tijdens de sluiting van horeca door Corona switchten ze naar delivery, waarvoor één vestiging niet genoeg bleek te zijn. De nieuwe vestiging, in de Kammenstraat, opent later deze maand en legt de focus op take-out én delivery. Er zijn binnen wel zitplaatsen voorzien voor wie toch graag aan tafel eet. De Sumac delivery-radius vergroot hierbij tot aan het Eilandje.

Net zoals in de eerste vestiging kan je bij Sumac terecht voor tal van Libanese gerechten. Nieuw op het menu: laffa’s, een soort wrap van zuurdesem die vers op houtskool wordt gebakken in de josper-oven. Maar liefst de helft van de kaart is vegetarisch, dus voor ieder wat wils.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.