Nieuws Antwerpen Sunweb Group lanceert nieuw vakantieconcept in eigen land

Sunweb Group lanceert nieuw vakantieconcept in eigen land

Sunweb Group lanceert nieuw vakantieconcept in eigen land

ANTWERPEN – Sunweb Group, een van de grootste reisorganisatoren in Europa en gespecialiseerd in zon – & skivakanties, merkte na een recente bevraging bij hun klanten en prospecten op dat meer dan 45% verkiest om in eigen land op vakantie te gaan. Het heeft de reisorganisator met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen alvast aangezet om versneld hun aanbod zomervakanties aan te passen en, voor het eerst ook vakanties in België in hun aanbod op te nemen.

Na de eerder aangekondigde samenwerking met Roompot Vakanties, blijf Sunweb naarstig op zoek naar voldoende aanbod van unieke en kwalitatieve vakantiebelevingen in België. Hun zoektocht bracht hen bij Yves Smolders (A&D Events) en Bart De Vos (Creationz). Hun evenementenbureaus hebben al jaren ervaring in het organiseren van grote evenementen en het opbouwen én beheren van de VIP-area’s en de campings van ‘s lands grootste zomerfestivals.

“We wilden na het wegvallen van de festivals niet bij de pakken blijven zitten. Het glampingmateriaal dat we normaal op hun luxe-campings inzetten, in de vorm van lodges en cabanas, willen we nu opstellen op idyllische plekken in België. Materialen, ervaring en mensen zijn volop beschikbaar. Summerglamp zal bovendien voor heel wat directe en indirecte werkgelegenheid zorgen.” zeggen Yves Smolders van evenementenbureau A&D Events en Bart De Vos van Creationz.

Er hangt een stevig prijskaartje aan het opbouwen en uitbaten van een luxe pop-up camping volgens strikte hygiëne – en veiligheidsnormen. De drie initiatiefnemers zijn daarom op zoek naar steden, gemeenten en overheden die bereid zijn om mee te investeren in het project. In afwachting van de finale locaties kunnen geïnteresseerde zich inschrijven op een gastenlijst om voorrang te krijgen bij het reserveren, zodra geweten is waar de Summerglampings zullen neerstrijken.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.