Nieuws Antwerpen Supply Chain Award 2013: 3 nomaties op 6 voor Antwerpse bedrijven

Supply Chain Award 2013: 3 nomaties op 6 voor Antwerpse bedrijven

Supply Chain Award 2013: 3 nomaties op 6 voor Antwerpse bedrijven

Hilde EssersDrie Antwerpse bedrijven dingen mee naar de Supply Chain Award 2013. Het zijn DP World Belgium (project Beverdonck Container Terminal), Janssen Pharmaceutica en Telenet/BVC Group.

Ze nemen het op tegen Atlas Copco Airpower (“Maximize Customer Service and Minimize Airfreight through Clever Stocks”), Procter & Gamble/Tupperware
(Horizontal Collaboration in the Supply Chain) en Solvay /n-Side (Beyond S&OP: A tool to support Sales & Operations Strategy)

Deze bedrijven worden in de loop van de volgende weken bezocht door enkele juryleden voor een verdere screening van hun project. Vervolgens zullen de finalisten hun project presenteren aan de voltallige jury, onder leiding van Hilde Essers, co-gedelegeerd bestuurder en hoofd Marketing & Communications van Groep H. Essers, die dan de uiteindelijke winnaar voor de Supply Chain Award-Project of the Year 2013 verkiest.

De uiteindelijke winnaar voorgesteld tijdens het Gala Award Event in Kinepolis Antwerpen op 26 november. Het belooft een extra feestelijke editie te worden, nu de Supply Chain Award zijn 10de verjaardag viert. De awards worden ’s avonds uitgereikt tijdens de Award Ceremony van het Gala Award Event, dat wordt ingeleid met een exclusief concert van Scala & the Kolacny Brothers. De avond wordt afgesloten met een feestelijk diner.

De Supply Chain Award is een organisatie van VIB en PICS

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer