Nieuws Antwerpen Swiss Sense zakt nu ook naar Sint-Niklaas af

Swiss Sense zakt nu ook naar Sint-Niklaas af

Swiss Sense zakt nu ook naar Sint-Niklaas af

SINT-NIKLAAS – Reeds tien jaar lang biedt Swiss Sense slaapadvies in ons land. Na vestigingen in onder andere Merksem en Aartselaar opent de Nederlandse slaapspecialist nu ook eentje in Sint-Niklaas. De derde in onze regio en intussen al de elfde in België.

Vrijdag knipte Swiss Sense het lintje van haar nieuwste filiaal aan de Heidebaan 90 in Sint-Niklaas door. Over een oppervlakte van 700 m2 zullen daar meer dan 45 bedden onderdak krijgen. De keuze om in volle coronacrisis uit te breiden met een fysieke winkel is bovendien bewust. Naast de online verkoop blijft het bedrijf geloven in het offline gegeven.

“Een bed kan je niet vergelijken met een stoel of een tafel”, zegt Erik Diks, sales director voor België bij Swiss Sense. “We brengen er doorgaans een derde van ons leven in door, dan wil je wel zeker zijn dat het bed volledig in lijn is met wat je lichaam nodig heeft. Onze klanten gaan dan wel vaker dan ooit eerst online op zoek naar hun wensen, maar een op maat gemaakt bed in de winkel bekijken, blijft een grote meerwaarde in de winkelervaring.”

Nieuwe jobs

Met de opening van de nieuwe winkel zorgt Swiss Sense voor extra werkgelegenheid. Zo blijft de beddenspecialist inzetten op persoonlijk advies. “We zijn opgetogen dat we de deuren mogen openzwaaien”, vertelt Nathalie Kesteloot, regio manager Swiss Sense Sint-Niklaas. “Ons team heeft er zin in en wil straks alle klanten bijstaan bij de keuze van hun bed.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.