Nieuws Antwerpen Synergie Belgium verlaat centrum van Beveren

Synergie Belgium verlaat centrum van Beveren

Synergie Belgium verlaat centrum van Beveren

BEVEREN – Na jarenlange aanwezigheid in het centrum van Beveren verhuizen de kantoren Synergie Beveren Interim, Synergie Waasland Careers en Synergie Technics: divisie Antwerpen/Waasland naar eenzelfde pand op de Vesten in Beveren-Waas. Het gaat om een strategische beslissing.

Philippe De Wilder, sales director Synergie Belgium: “Steeds meer kandidaten stromen via onze online kanalen in. De tijd dat in een straal van 500 meter alle uitzendkantoren wordt afgegaan, is gepasseerd. De fysieke kantoren fungeren nu eerder als contactpunt voor sollicitatiegesprekken. Onze nieuwe panden bevinden zich dan ook meer en meer langs invalswegen en op industrieterreinen. Bovendien zitten we zo dichter bij bedrijvenzones en kunnen we beter de vinger aan de pols houden.”

De locatie buiten het centrum creëert ook meer parkeergelegenheid, wat voor extra comfort voor de kandidaten en eigen medewerkers zorgt. “Onze drie divisies groeperen in één kantoor. Dat werkt een betere communicatie en samenwerking over de vacatures heen in de hand. Zo kunnen we sneller inspelen op noden in de lokale arbeidsmarkt en nog beter meedenken met de ambities van onze klanten.”

Het nieuwe kantoor van Synergie Beveren opent op 17 september.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.