Nieuws Antwerpen Synergie bij sterkste groeiers in uitzendsector

Synergie bij sterkste groeiers in uitzendsector

Synergie bij sterkste groeiers in uitzendsector

ANTWERPEN – Zowel de Synergie Group als Synergie Belgium konden in 2018 mooie jaarresultaten neerleggen. In een jaar waarin het aantal werkzoekenden historisch laag is, doet het HR-bedrijf het veel beter dan de globale uitzendsector.

Synergie Belgium, met hoofdkantoor in Antwerpen, kende een groei van 6,2% ten opzichte van 2017, ver boven de sectorgroei van 1,5%. De HR-partner zette in 2018 dagelijks zo’n 6.000 uitzendkrachten aan het werk en opende maar liefst 10 nieuwe kantoren.

De internationale Synergie Group realiseerde een omzet van 2.550 miljoen euro, goed voor een stijging van maar liefst 9,8% ten opzichte van 2017. De groep lanceerde onder andere de divisie Synergie Aero en het Oostenrijkse Völker vervoegde de groep in het voorjaar van 2018.

Synergie Belgium wil in 2019 een omzet van 305 miljoen realiseren, wat een groei van 9% zou betekenen. Daarvoor zal de focus liggen op de verdere digitalisering en automatisering van de diensten, zodat de consulenten zich meer kunnen bezighouden met de effectieve rekrutering en gesprekken. Daarnaast breidt Synergie Belgium enkele nichemarkten uit en bouwt de HR-partner aan sterke merken zoals S&You, Careers, Construct en Technics.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.