Nieuws Antwerpen t-groep doet een beroep op Progreso

t-groep doet een beroep op Progreso

t-groep doet een beroep op Progreso

veroniekt-groep voert in al zijn divisies een automatisering van het HR-gebeuren door en schakelt hiervoor Progreso HR Software uit Antwerpen in. Zowel t-interim, t-office en t-heater als Ascento, IPMT en Op-stap naar werk, die allen tot de t-groep behoren, zullen op HR-vlak in de automatiseringsoperatie worden betrokken.

t-groep NV is een HR-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt is t-groep gekend via de divisie t-interim die zich richt op de markt van de uitzendarbeid en de divisie Ascento die zijn klanten professioneel en kwalitatief advies aanbiedt op het vlak van talent mobility. t-groep, met hoofdzetel in Mechelen, beschikt in België over een 80-tal kantoren waar in totaal ongeveer 400 mensen werken.

De HR-dienstverlener kent een sterke mensgerichte cultuur waar talent centraal staat. Het ontwikkelen van talent is dan ook één van de basispijlers van het HR beleid. “Daarom waren we op zoek naar een partner die ons daar op een pragmatische en vooral eenvoudige en doelgerichte manier kon in ondersteunen. We zochten een ondersteunend systeem om heel het opleidings- en ontwikkelingsgebeuren te automatiseren en beter te kunnen opvolgen”, legt Véronique Brasseur uit, HR Business directeur bij t-groep. “Onze werknemers dienen over verschillende kwalificaties te beschikken. De opvolging hiervan is tijdrovend voor HR en dus moest dit ook mee geautomatiseerd kunnen worden. Gezien open communicatie één van onze basiswaarden is, wilden we een transparant systeem dat ook voor leidinggevenden en medewerkers zelf een meerwaarde betekent door zowel het opleidingsaanbod, als de inschrijvingsflow transparant te maken voor alle stakeholders in de organisatie. Bovendien zal elke medewerker nu ook een mooi overzicht krijgen van de gevolgde opleidingen”, vat Brasseur samen.

Sedert 2003 focust Progreso zich volledig op de ontwikkeling van HR- software. De geïntegreerde software die Progreso maakt, bevat alle modules om de meerwaarde van HR maximaal tot zijn recht te laten komen. Concreet gaat het over uiteenlopende HR-onderdelen zoals: rekrutering, doelstellingen- en prestatiemanagement, functionering en evaluatie, opleidingen, competentiemanagement, talentdetectie, bonussen en extralegale voordelen, personeelsbudgettering, beheer van certificaten en kwalificaties,…..

“Progreso heeft ons overtuigd van de mogelijkheden van hun aanpak en systeem. Na een demo van het opleidings- en ontwikkelingsgebeuren waren we overtuigd van de mogelijkheden van het systeem. Progreso stelde ook een efficiënt projectplan voor met duidelijke timeline en indicatie van de inspanningen aan beide kanten. We konden snel gaan, dat was voor ons zeker een meerwaarde en Progreso wilde in die ambitieuze planning meegaan. Progreso is ook een geïntegreerd HR systeem, dus we bekijken ook welke andere HR processen we daaraan kunnen koppelen. Zo kwamen we al snel tot het domein van recrutering en selectie”. Ook op vlak van prestatie management en continuiteitsbeleid zijn er nog stappen vooruit te zetten op termijn”, luidt het bij t-groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.