Nieuws Antwerpen 't Hooghuys organiseert Middeleeuwse personeelsfeesten

't Hooghuys organiseert Middeleeuwse personeelsfeesten

't Hooghuys organiseert Middeleeuwse personeelsfeesten

hooghuysjeAS Adventure,  DSM en Q8 organiseerden er reeds een personeelsfeest mee. Ook Proximus, Delaware en Dierickx-Leys  stapten mee in het project. Het evenementenbureau ’t Hooghuys organiseert personeelsfeesten die helemaal Middeleeuws gekleurd zijn. Troubadours, vuurspuwers, tovenaars en waarzeggers incluis.

Het gegeven Middeleeuwen lijkt wel sterk in. De Katoen Natie bouwde er verleden jaar de festiviteiten rond zijn 160-jarig bestaan rond. ’t Hooghuys gaat daar sterk op door. Het bureau uit Berlaar organiseert schitterende feesten die helemaal de sfeer van de Middeleeuwen oproepen. Zeker als voor de setting gekozen werd voor een historische omgeving. Zoals het Elzenveld in Antwerpen, Cantecroy in Mortsel of Huize Happaert in Antwerpen.

Er is vandaag effectief geen tekort aan evenementen. Het is zelfs moeilijk om het brede publiek nog in beweging te krijgen voor een avondfeest, een bedrijfsfeest of een teambuilding. “Wij spelen in dit opzicht vooral het gegeven ‘nieuwsgierigheid’ uit”, zegt Joël Dumong van ’t Hooghuys. “De mensen vragen zich bij onze uitnodigingen toch af wat er in ’s hemelsnaam te beleven zou kunnen zijn. Vooral als je kinderen meekrijgt voor een personeelsfeestje gaat het soms snel.”

’t Hooghuys opereert vanuit het Hooghuys in Berlaar en heeft zich als consultant, materiaalverhuurder en evenementenbureau een sterke positie opgebouwd in de markt. “Wij proberen de mensen mee te nemen in een unieke beleving”, zegt Joël Dumong in een gesprek met eventplanner.tv  “Het gaat ons om de authenticiteit die we zoeken in de kleinste details. Van tenten, porselein tot kleding en decoratie. De meerwaarde van een event dat wij creëren ligt vooral in het feit dat er nadien over verteld wordt.”

’t Hooghuys organiseert overigens ook trouwfeesten en familiefeesten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.