Nieuws Antwerpen ’t Zeepaardje lanceert eigen maaltijdboxen: “It’s meal o’clock staat voor toegankelijke en verse maaltijden”

’t Zeepaardje lanceert eigen maaltijdboxen: “It’s meal o’clock staat voor toegankelijke en verse maaltijden”

Foto: Filip Spoelders

’t Zeepaardje lanceert eigen maaltijdboxen: “It’s meal o’clock staat voor toegankelijke en verse maaltijden”

BOECHOUT – LIER – SCHOTEN Voor hun eigen lijn in maaltijdboxen ontwikkelden Melissa Van den Broeck, Caroline Van Tendeloo en Whitney Kik van viswinkel en traiteur ’t Zeepaardje een nieuw merk. De verse bereidingen van It’s meal o’clock zijn ondertussen te vinden in automaten in Lier en Schoten en uiteraard in hun zaak in Boechout.

“Met onze huisbereide maaltijden willen we een breed publiek aanspreken. We maken gerechten met vis en vlees maar ook vegetarisch en kip zitten in onze automaten. Uiteraard serveren we ook desserts”, vertellen de dames. Met de uitbreiding van de activiteiten willen ze ’t Zeepaardje nog meer naam geven. “We tonen dat ’t Zeepaardje meer is dan een viswinkel. De maaltijden zijn trouwens zeer toegankelijk en betaalbaar. Mensen hebben steeds minder tijd om gezond te koken en dan is stoppen aan onze automaten handig. Natuurlijk zijn ze ook altijd welkom in onze winkel.”

Zo konden de eerste gebruikers proeven van onder andere pasta vongole, Antwerpse balletjes in tomatensaus met wedges, pad thai kip, vlees- en groentelasagne en een duo van witte en zwarte chocolade. “Tijdens het aanvullen bekijken we wat erg in trek is bij onze klanten want we maken geregeld andere maaltijden. Door de manier van verpakken, blijven de maaltijden tot wel twaalf dagen goed.”

De eerste automaten van It’s meal o’clock staan op de Hagenbroeksesteenweg 192 in Lier en in de Industrielaan 70 in Schoten. “Een derde automaat is onderweg. De locatie blijft nog heel even een verrassing.” Het weekmenu ontdekken, kan via Facebook en Instagram.

Reageer op dit bericht

Reacties

Victor V. 2022-10-03 09:13:32

Plaatst ook een afhaal-box in de deelgemeente van Lier - Koningshooikt, een gemeente met veel grote bedrijven

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.