Nieuws Antwerpen Tablebooker boekt je reservatie in real time

Tablebooker boekt je reservatie in real time

Tablebooker boekt je reservatie in real time

restaurantNog op zoek naar een restaurantje voor de komende dagen? Het is wél ontzettend druk zodat het wel even kan duren vooraleer je iemand aan de lijn krijgt wanneer je wil reserveren. Verwarring meestal alom tijdens het weekeind. De Antwerpse startup Tablebooker kan je op weg helpen. Bij Tablebooker kunnen klanten in real time een vrij tafeltje boeken in een restaurant.

Je maakt het wel vaker mee: je wil reserveren in je favoriete restaurant maar je krijgt er niemand aan de lijn. Té druk of gewoon té vroeg in de morgen nog. Onzekerheid troef dus. Je moet op zoek naar iets anders. En indien je dan toch iemand aan de lijn krijgt gaat je naam in een overvolle agenda met onleesbare gegevens en schrappingen. Nog meer onzekerheid dus.

Vier enthousiaste entrepreneurs, Steven Schutten, Ruben Van den Bossche, Johannes De Ridder en Kristof Bossuyt hebben een systeem uitgewerkt dat alle verwarring vermijdt. Je kunt dus ook boeken wanneer het restaurant zelf gesloten is. Enkele seconden later staat je reservering al in het dashboard van het restaurant. Het is bovendien een tweeledig platform waardoor ook de restaurants zelf heel wat voordelen halen uit het systeem: de namen van hun klanten en de hun gegevens gaan niet meer verloren. Ze kunnen dus later nog zelf gecontacteerd worden en bv. promoties toegestuurd krijgen. Ze kunnen ze nieuwsbrieven toesturen of acties ondernemen.

Samen met drie vennoten en incubator Common Companies hebben de IT’ers een performant systeem uitgewerkt dat als Tablebooker in de markt gezet werd. Ze hebben ondertussen al verscheidene honderden restaurants in hun database ingebracht en op die manier al tienduizenden boekingen verwerkt. Het systeem heeft zichzelf ondertussen al bewezen en al verscheidene superdrukke feestdagen overleefd.

Johannes De Ridder en Ruben Van den Bossche hebben het IT-systeem opgezet, Steven Schutten en Kristof Bossuyt zorgen voor de verkoop en de marketing/administratie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.