Nieuws Antwerpen Take Air en ASL Group zetten Deurne op de kaart

Take Air en ASL Group zetten Deurne op de kaart

Take Air en ASL Group zetten Deurne op de kaart

takeairHet gaat hard op de luchthaven van Deurne. In de samenwerking tussen Take Air en de ASL Group komt de formule “all you can fly membership” versterkt op de markt. Met het “all you can fly membership” kunnen zakenlui onbeperkt vliegen op basis van een vast maandelijks bedrag. Take Air legt bovendien twee extra vluchten in op Zürich.

De ASL Group van Philippe Bodson doet het uitstekend. Het vliegbedrijf van Bodson begon in 1998 met één vliegtuig maar beschikt vandaag over een vloot van meer dan 30 toestellen en 50 personeelsleden. (Philippe Bodson heeft overigens helemaal geen uitstaans met de Philippe Bodson die destijds Tractebel leidde).

Het voordeel van een luchthaven als Deurne ligt vooral in de snelle incheck tijden. Zeker voor zakenlui een ongemeen krachtig commercieel argument. Daar heeft Take Air op ingespeeld en de “all you can fly membership” formule in de markt gezet. Op basis van je lidmaatschap met de membership airline kun je tot 20 vluchten boeken bij de maatschappij. Voor pakweg 1650 euro per maand. Matthieu Dardenne die de formule in Deurne lanceerde ging daarbij aanvankelijk een partnership aan met The Aviation Factory. Dit partnership is ondertussen opgegeven en vervangen door een strategische alliantie met de ASL Group. Op die manier kan Take Air ook de hele vloot aan vliegtuigen van de ASL Group inzetten. Het loskoppelen van de samenwerking met The Aviation Factory gebeurde overigens in de beste verstandhouding tussen de twee maatschappijen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.