Nieuws Antwerpen Taki verhuist na 30 jaar

Taki verhuist na 30 jaar

Taki verhuist na 30 jaar

BRASSCHAAT/MERKSEM – Taki heeft een nieuw hoofdkantoor geopend op de Bredabaan in Brasschaat. De beveiligingsspecialist verlaat zo na 30 jaar zijn uitvalsbasis in Merksem.

Taki verzorgt de verkoop, herstelling en plaatsing van verschillende soorten gepantserde deuren, zoals binnen- en buitendeuren, appartementsdeuren, branddeuren, industriedeuren, enzoverder en beveiligt ramen. Daarnaast installeert het bedrijf ook brandkasten, meubelkluizen, datakluizen en kluiskamers. Verder is Taki actief als algemene slotenmakerij en sleuteldienst.

“Sinds 3 jaar woon ik in Brasschaat en heb ik er het winkelcentrum leren kennen. Daar schuilt een zeer goed commercieel verhaal in waar ik me met Taki graag bij aansluit”, vertelt zaakvoerder van Taki Wim Staessens. “Na 30 jaar was het ook opportuun om alles een nieuwe twist te geven. Zo is er onder meer een nieuw logo.”

Het nieuwe filiaal van Taki biedt nieuwe mogelijkheiden, zoals twee ingangen voor- en achteraan. Ook het laden en lossen verloopt er veel gemakkelijker. Bij Taki werken momenteel 11 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.