Nieuws Antwerpen Tankschepen van Plouvier Transport doen heel Europa aan

Tankschepen van Plouvier Transport doen heel Europa aan

Tankschepen van Plouvier Transport doen heel Europa aan

plouvierPlouvier Transport vaart een rustige koers. De Antwerpse maatschappij is actief in de binnentankvaart en werkt goede resultaten bijeen. In 2013 werd een omzet gerealiseerd van 22,1 miljoen euro.

Het vervoer van minerale olieproducten via de binnenvaart zit in een continue groeibeweging. Plouvier Transport en haar Zwitserse zustermaatschappij Intertrans hebben zich daar op ingesteld en zijn met hun 45 tankschepen een vertrouwde aanblik op de Europese binnenwateren. De tankers van transportbedrijven kunnen 850 tot 4200 ton aan. Het gaat overigens om moderne types waarvan de meesten ondertussen dubbelwandig zijn.

De financiële resultaten mogen overigens gezien worden. Volgens de winst- en verliesrekening die gedeponeerd werd bij de Nationale Bank heeft Plouvier Transport verleden jaar een bedrijfsresultaat gerealiseerd van 227.000 euro en een winst van 156.000 euro.

Plouvier Transport is een dochteronderneming van de groep Fin.co die aangestuurd wordt door Hubert Plouvier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.