Nieuws Antwerpen Taps & Baths opent virtuele showroom

Taps & Baths opent virtuele showroom

Taps & Baths opent virtuele showroom

SCHELLE – De groothandel in badkamers Taps & Baths zag op een bepaald moment aankomen dat ze moesten sluiten. Ze besloten hun showroom van 800 m², die ze vorig jaar openden na de verhuis van Merksem naar de A12 in Schelle, volledig in 3D te laten vastleggen. “Zo kunnen mensen in deze tijden toch nog de showroom beleven van bij hun thuis.”

Net zoals vele andere bedrijven werd ook Taps & Baths getroffen door de verplichte sluiting van alle winkels en showrooms door Covid-19. Om hun klanten toch de mogelijkheid te geven om hen te blijven bezoeken, hebben ze hun VR showroom geopend.

“Op 18 maart waren wij genoodzaakt om net zoals alle andere niet-essentiële winkels onze showrooms te sluiten. Om ons cliënteel toch niet in de steek te laten zochten we, samen met Peter Charlton van virtual360visit.com, naar een oplossing om onze klanten toch te kunnen blijven ontvangen”, klinkt het bij Taps & Baths.

Klanten kunnen nu op een veilige wijze de inspiratieshowroom van Taps & Baths volledig in 3D beleven vanuit hun zetel. “De bezoekers kunnen via Youtube zowel met hun gsm, tablet als computer de toer beleven. Om een maximaal effect te bekomen kan dit ook met een VR bril.”

Taps & Baths is reeds 20 jaar een gevestigde waarde in de interieursector en levert badkamers in zeer uiteenlopende stijlen aan een even divers publiek, van jonge starters tot eigenaars van de duurste huizen in Londen en hotels.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.