Nieuws Antwerpen Team van &Robin krijgt versterking

Team van &Robin krijgt versterking

Team van &Robin krijgt versterking

KONTICH – Kmo-dienstverlener &Robin, met kantoren in Kontich en Herentals, kan in de toekomst rekenen op Alain Albertz. Hij wordt de go-to person voor bedrijven op zoek naar strategisch en financieel advies.

Alain Albertz is voor &Robin al enkele jaren aan de slag als CFO-as-a-service, een oplossing voor groeiende ondernemingen die nood hebben aan meer financieel & strategisch talent, maar voor wie een voltijds financieel directeur nog een brug te ver is. Die rol van CFO zal Alain blijven combineren met zijn nieuwe rol als business manager bij &Robin.

Eerder was Alain Albertz aan de slag als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Als er dus iemand is die weet wat het is om met beide voeten in de modder te staan en weet waarover hij spreekt als het gaat over financieel & strategisch advies, is hij het wel”, zegt zaakvoerster Ine Meeussen.

Negen jaar geleden richtte Ine Meeussen Ufinity op. Binnen dit bedrijf zag in september 2016 &Robin het levenslicht als een aparte business unit om zaakvoerders van kmo’s zonder een aparte financiële afdeling bij te staan met financiële expertise. Ondertussen bouwde &Robin een klantenbestand op in de Kempen, het Antwerpse en in Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.