Nieuws Antwerpen Teamleader kiest voor These Days Y and R

Teamleader kiest voor These Days Y and R

Teamleader kiest voor These Days Y and R

thesethese De start-up Teamleader gaat voor zijn marketingcommunicatie in zee met de Antwerpse digital interaction company These Days Y and R. Het groeibedrijf wil met een marketingoffensief definitief doorbreken in de Europese KMO-markt.

Teamleader is een snel groeiende start-up die KMO’s een intuïtieve maar krachtige oplossing aanbiedt voor CRM, projectbeheer, facturatie en klantendienst. “Onze sterkte is dat we KMO’s één enkel online platform bieden waarmee ze vier cruciale bedrijfsprocessen op elkaar kunnen aansluiten,” zegt Jeroen De Wit. “Je kiest en betaalt alleen de modules die je nodig hebt. We worden ook heel erg geapprecieerd om onze uitstekende lokale support; wat wij software-with-a-service noemen.”

Teamleader opereert vanuit Gent maar is ook in het buitenland actief en steekt zijn ambitie om nog verder te groeien niet onder stoelen of banken. Het doet nu een beroep op communicatiebureau These Days Y and R om die ambities te ondersteunen.

Veroniek Hesters, Account Director bij These Days Y and R: “Teamleader werd op de recentste editie van The Next Web Europe in Amsterdam gekozen tot meest beloftevolle start-up. Het wil nu echt een mainstream oplossing worden voor KMO’s in binnen- en buitenland, en wij zetten daar vanzelfsprekend graag mee onze schouders onder. Binnenkort rollen we samen een eerste campagne uit.”

These Days Y and R van Erwin Jansen en Gio Canini is een digital brand interaction company die interactieve marketingcampagnes opzet rond de producten van zijn klanten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zowel sociale media, online CRM, mobile advertising, interactieve web, iPad, content management, games enz. Het bedrijf opereert vanuit de Generaal Lemanstraat en telt oa. Childfocus, Devos Lemmens, Telenet e.a. onder zijn klanten.

These Days Y and R is actief in de Benelux en op de wereldwijde markt. Via Young & Rubicam Group heeft het bedrijf toegang tot collega’s in meer dan 100 landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.