Nieuws Antwerpen TEC verdubbelt bedrijfswinst in moeilijke markt

TEC verdubbelt bedrijfswinst in moeilijke markt

TEC verdubbelt bedrijfswinst in moeilijke markt

Jef Rymen TEC GroupStaffing en projectenbureau TEC nv heeft in 2012 zeer goede resultaten neergezet, ondanks het moeilijke economische klimaat. Met een omzetstijging van 14% en een verdubbeling van het bedrijfsresultaat bevestigt TEC haar positief imago en leiderspositie in technische consultancy in Vlaanderen.

“Het resultaat van 2012 bevestigt dat we deze koers moeten aanhouden” zegt Jef Rymen, CEO.

Die groei is onder meer te danken aan de grote en meerjarige investeringen die momenteel plaats vinden in de chemie en petrochemie in en om de Antwerpse haven, waarop TEC als aanbieder van hooggekwalificeerde en ervaren technische consultants kan inspelen, zegt Jef Rymen , CEO van TEC.

Ook probeert het bedrijf een lange termijn relatie aan te gaan met klanten en consultants. TEC zet daarbij in op twee innovatieve trajecten. Enerzijds heeft het bedrijf daarbij bijzondere aandacht voor het aantrekken (en aan boord houden) van ervaren 45+ers, waar het echt kansen ziet. Tegelijkertijd is er een twee jaar durend coachingsprogramma voor jonge afgestudeerden.

Die lange termijn relatie met klanten is bv. zichtbaar in de Telecom sector. Het vergunningslandschap voor mobiele operatoren is complex, wijzigt voortdurend en verschilt dan nog eens van gewest tot gewest. TEC ondersteunt klanten als Belgacom bij het verkrijgen van vergunningen voor de uitrol van 4G (en geavanceerdere versies)

Een laatste, maar zeker niet minst belangrijke succesfactor is het team. ‘Drive’ en ‘fun on the job’ maken voor Rymen het verschil.

In 2013 hoopt TEC opnieuw 15% omzetgroei te realiseren. Het bedrijf verhuist eind september naar een nieuw kantoorgebouw nabij Het Eilandje en vestigt zich zo nog dichter bij een belangrijk deel van haar klanten die zich in de Antwerpse Haven bevinden. TEC is een onderdeel van de Human Capital Group,

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.