Nieuws Antwerpen Tech starter Rombit gepromoot tijdens handelsmissie in Azië

Tech starter Rombit gepromoot tijdens handelsmissie in Azië

Tech starter Rombit gepromoot tijdens handelsmissie in Azië

Jorik Rombouts kopieHet jonge Antwerps softwarebedrijf Rombit vervoegt een delegatie van de Stad Antwerpen, de haven en haar partners op handelsmissie naar Shanghai en Singapore van 11 tot 17 oktober. Dankzij de snelle groei en het potentieel om internationaal door te breken, is Rombit een voorbeeld voor jonge, ambitieuze ondernemers.

De handelsmissie is een initiatief van de Stad Antwerpen om dertig jaar verzustering tussen de steden en havens van Antwerpen en Shanghai te vieren. Aansluitend staat er een werkbezoek aan Singapore op het programma. “Een mooie kans om op internationaal niveau nieuwe contacten te leggen en de zichtbaarheid van ons bedrijf te verhogen.” volgens Jorik Rombouts, CEO van Rombit.

Het laatste halfjaar focuste het softwarebedrijf, dat gespecialiseerd is in cloud software, mobiele applicaties en web development, vooral op eigen producten. Één van de paradepaardjes waar Rombit momenteel mee uitpakt, is BadgeControl. Een software die speciaal ontwikkeld werd om de verplichte aanwezigheidsregistratie op bouwwerven vlot te laten verlopen.

In 2013 kreeg het bedrijf de titel van groeigazelle van het Agentschap Ondernemen. Dit was een eerste aanzet om het alvast in België waar te maken. “Op twee jaar tijd zijn wij enorm gegroeid. We moeten onze groei verankeren en blijven innoveren. Zo kunnen we producten op een kwalitatief niveau blijven aanbieden.” zegt Jorik.

Rombit werd eveneens geselecteerd door Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om de meeste beloftevolle starter van 2014 te worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.