Nieuws Antwerpen Techstartup Smartyard steunt bouwsector bij heropstart

Techstartup Smartyard steunt bouwsector bij heropstart

Techstartup Smartyard steunt bouwsector bij heropstart

STABROEK – De bouwsector, die tegen een omzetdaling van 55% aankijkt, bereidt zich voor op een (geleidelijke) heropstart van de activiteiten waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. Smartyard, hét digitaal platform voor de huur en verhuur van bouwmachines en werfmaterieel, ondersteunt de sector door haar diensten tot 22 mei gratis aan te bieden.

Smartyard, dat is ontstaan in de buik van het Stabroekse Aertssen Group, is een digitaal platform voor de huur en verhuur van zware machines in de bouw en industrie. Smartyard heeft dus zelf geen zware machines, maar connecteert vraag en aanbod op slimme wijze via een find-and-match algoritme en ontzorgt huurders en verhuurders doorheen het volledige huurproces. Van bouwbedrijven tot wegenbouwers, iedereen op zoek naar bouwmachines en werfmaterieel kan tot 22 mei gratis gebruik maken van het platform.

”We zijn een platform door en voor de bouw met als missie connecteren en ontzorgen van de sector. Met deze actie willen we geen woorden, maar daden tonen en bewijzen dat de innovatieve technologie van techstartups zal bijdragen tot een snellere recuperatie van de Belgische economie”, zegt Yannick Renier, ceo van Smartyard.

Deelnemen aan de actie kan door een account aan te maken via een online formulier. Daarna kan men onmiddellijk aan de slag en huuraanvragen lanceren. Deze aanvragen bereiken direct alle relevante verhuurders die op hun beurt in het platform offertes aanmaken. Vervolgens kan een deal worden gesloten. Alle deals en aanvragen zijn gemakkelijk op te volgen in de persoonlijke account.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.