Nieuws Antwerpen TecnoSpace is in de wolken met Gyproc Trophy

TecnoSpace is in de wolken met Gyproc Trophy

TecnoSpace is in de wolken met Gyproc Trophy

WILRIJK/KALLO – TecnoSpace mag de Gyproc Belgium National Trophy 2019 in zijn prijzenkast zetten. De Wilrijkse multidisciplinaire aannemer in binnenafwerking won in de categorie Plasterboard of gipsplaten.

Tijdens de Gyproc Belgium National Trophy heeft gipskartonspecialist Gyproc uit Kallo de kennis en het vakmanschap van de ProTeamers, een selecte groep afwerkingsbedrijven in België, gespecialiseerd in moderne afbouwsystemen met gips en gipsplaten in de bloemetjes gezet.

Rini Quirijns, Managing Director van Gyproc België: “Al meer dan zestig jaar maken onze vakmannen ons beter. Met de Gyproc Belgium National Trophy vieren wij deze vriendschap en willen wij hun werk in de kijker zetten.”

TecnoSpace won met het project Business Lounge The Loft by Brussels Airlines and Lexus. Het Wilrijkse bedrijf mag nu België vertegenwoordigen op het internationale event in Athene. Dat vindt plaats in april 2020.

Multidisciplinair

Alexandre Stoop, ceo TecnoSpace.

TecnoSpace is in 20 jaar uitgegroeid tot een bedrijf van 28 medewerkers en een omzet van 13 miljoen euro. Het Wilrijkse bedrijf positioneert zichzelf als multidisciplinaire aannemer.

Alexandre Stoop, ceo TecnoSpace: “Onze activiteiten zijn doorheen de jaren steeds verder geëvolueerd naar de totaalinrichting van kantooromgevingen. We noemen ons dan ook multidisciplinair aannemer in de binnenafwerking. Dat wil zeggen dat we alle interieurelementen kunnen plaatsen, gaande van wanden en plafonds tot schilderwerk en maatmeubilair. Bovendien beschikken we over een eigen collectie systeemwanden.”

Recent leverde en plaatste TecnoSpace systeemwanden voor de nieuwe hoofdzetel van bouwgroep Cordeel in Temse en nam het de totaalinrichting van het hoofdkantoor van VF Europe in Berchem op zich.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.