Nieuws Antwerpen Tectum Group start nieuw bedrijf in Hoboken op

Tectum Group start nieuw bedrijf in Hoboken op

Tectum Group start nieuw bedrijf in Hoboken op

HOBOKEN – De Limburgse Tectum Group, gespecialiseerd in daken, balustrades en gevels, richt Protectum op. Het bedrijf vestigt zich in Hoboken en staat in voor levering, installatie en onderhoud van permanente valbeveiliging voor werken op hoogte.

Yves Biesmans, afgevaardigd bestuurder Tectum Group: “Omdat wij dagelijks in verschillende omstandigheden op daken werken, weten we waar de risico’s liggen en hoe we ze kunnen beheersen. Onze ervaring met de valbeveiligingssystemen voor onze eigen medewerkers op het dak stellen we nu ook ter beschikking van onze klanten.”

Die systemen beperken zich niet alleen tot veilig werken op het dak, zoals levenslijnen en ankerpunten, maar ook de systemen die toegang tot het dak geven zoals kooiladders zitten in het portfolio.

Als totaalpakket of apart

De valbeveiligingssoplossingen van Protectum worden zowel als totaalpakket samen met andere dakwerken aangeboden, als apart voor bedrijven, VME’s of facility managers die bestaande gebouwen willen voorzien van permanente oplossingen.

“Ook wie een bestaand gebouw in orde wil brengen met een aantal wettelijke voorschriften omtrent werken op hoogte kan door Protectum worden geholpen. We willen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk veiligheidsissues uit handen nemen en oplossingen aanreiken voor alles wat met dak- en gevelwerken te maken heeft.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.