Nieuws Antwerpen Tegelbedrijf Impermo KMO Laureaat

Tegelbedrijf Impermo KMO Laureaat

Tegelbedrijf Impermo KMO Laureaat

impermoHet familiebedrijf Impermo uit Sint Truiden is in de wedstrijd van Unizo uitgeroepen tot KMO Laureaat 2014/2015. Chili Publish uit Erpe-Mere is verkozen tot de Beloftevolle KMO. Met de wedstrijd rond de KMO Laureaat en de Beloftevolle KMO willen we het ondernemersschap stimuleren en de essentiƫle rol van de KMO in de verf zetten, zei Karel Van Eetvelt van Unizo bij de prijsuitreiking.

Veel volk op de tweejaarlijkse verkiezing van de KMO Laureaat in de B-Lounge in Willebroek. Na een campagne in de onderscheiden Vlaamse provincies vond vrijdagavond de verkiezing plaats van de eigenlijke Vlaamse laureaten. Voor de provincie Antwerpen was Lambo Laboratoria uit Wijnegem genomineerd, voor Oost-Vlaanderen Bekina, de producent van laarzen uit Kluisbergen.

De nationale titel ging evenwel naar het Limburgse Impermo dat onder leiding van Luk, Filip en Silvie Stultjens tegels, natuursteen en parket verkoopt. Het bedrijf uit Sint Truiden kende de laatste jaren een enorme vlucht en biedt nu het grootste tegelaanbod van de Benelux aan. Twee jaar geleden opende Impermo nog een nieuwe toonzaal in Wetteren.

Chili Publish uit Erpe Mere, het bedrijf van Bram Verniest, Kevin Goeminne en Joeri Paeleman werd uitgeroepen tot de Beloftevolle KMO van 2014/2015. Chili Publish bouwt software die service providers in de grafische industrie in staat stelt om platformen te bouwen waar het editeren van een grafisch document centraal staat. Het bedrijf verkoopt licenties.

Chili Publish haalde het in dit opzicht oa. van B-token, het Antwerpse bedrijf uit Retie.

De laureaten kregen hun prijzen overhandigd door de Vlaamse minister-president Geert Bourgeois en Karel Van Eetvelt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.