Nieuws Antwerpen Tegelgroothandel Impermo op Boomsesteenweg

Tegelgroothandel Impermo op Boomsesteenweg

Tegelgroothandel Impermo op Boomsesteenweg

sylvietjeDe Limburgse tegelgroothandel Impermo-Stultjens opent volgende maand een nieuwe vestiging langs de Boomsesteenweg in Antwerpen. Met het project is een investering van liefst 2,5 miljoen euro gemoeid. Impermo wil er immers een pand van 4.000 vierkante meter openen waarvan de helft moet dienen als showroom.

Het wordt drummen langs de Boomsesteenweg. Daar zijn immers al verscheidene tegelgroothandels gevestigd. Impermo gaat er de concurrentie ongetwijfeld nog aanscherpen.

Tegelgroothandel Impermo-Stultjens is een familiale KMO die opgericht werd in 1919 door Ferdinand Stultjens. Het bedrijf is al die jaren gegroeid op de inzet van de familie Stultjens. Vandaag is met Sylvie, Luk en Filip de vierde generatie aangetreden.

Impermo-Stultjens produceerde aanvankelijk zijn eigen tegels maar omdat productie in eigen land op een bepaald moment niet langer economisch rendabel bleek is vanuit de hoofdzetel in Sint-Truiden omgeschakeld naar groothandelsactiviteiten. Naast tegels verdeelt het bedrijf nu ook natuursteen en parket. 60% van de omzet komt evenwel nog altijd uit de verkoop van tegels. Daaronder ook het eigen merk Tilestone.

Met een omzet van 18 miljoen euro groeit het bedrijf onverminderd door. De groep stelt vandaag zo’n 60 mensen tewerk. Enkele tijd geleden werd in Wetteren een tweede vestiging geopend. Met een derde vestiging in Antwerpen hoopt het familiebedrijf de streek tussen Wetteren en Sint-Truiden nog beter te bedienen.

De nieuwe vestiging wordt 4000 vierkante meter groot, een nieuwe eyecatcher langs de Boomsesteenweg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.